Termini di service

Termini van de Homoxa- panoramische diensten is een vorm van esclusivamente van Homoxa. Quando ci riferiamo a "noi", "ci", of "nostro", parliamo di Homoxa. Onze diensten zijn voi, een condizione che accettiate tutti i termini, condizioni en politieke die afbakenen. Accedendo o utilizzando i nostri servizi ("Servizio"), accepteer impliciet di conformarvi a questi Termini di Servizio ("Termini").

Sezione 1: Idoneità en Conformità Accettandoquesti Termini, confermate di essere maggiorenniella is uw giurisdizione. Het is een betekenisvolle overeenkomst die ons niet in staat stelt homoseksuelen te gebruiken voor niet-autorisatie of illegale, niet-legale en normatieve lokale, federale of federale normen.

Sezione 2: Discrezionale dienst U kunt eenzijdig de service negeren voor een bepaalde motivatie, in een bepaald moment.

Sezione 3: Integriteit van de informatie Als de informatie accuraat is, kan de temperatuur niet worden gegarandeerd, volledige of nauwkeurige informatie is toegankelijk voor uw vraag. Het materiële verhaal is bestemd voor een algemene ruzie en niet voor een enkele beslissing die u neemt.

Sezione 4: Wijzigingsfiche van prezzo en service Ik heb enkele prodotti- producten gekocht die volatiel en soggetti zijn die vooraf zijn gewijzigd. Weigeren of verantwoordelijk zijn voor eventuele tussenkomsten van de diensten.

Sezione 5: Beschikbaarheid van producten Ik sluit producten uit die online solamente aanbiedingen en een beperkte hoeveelheid soggettes in de hele wereld van de Reso-politiek aanbieden.

Sezione 6: Integriteit van de Orde Als u de scheidslijn of de limiet van de orde bepaalt, is dit een deel van het interamente, een deel van de discretie.

Sezione 7: Strumentie van de Terze Parti Potremmo kan de strumentie van de derde parti uitvoeren zonder toezicht op de input.

Sezione 8: Link Esterni Neem niet de verantwoordelijkheid op zich voor de contenuto, de politiek of de praktijk van de tweede partij.

Sezione 9: Feedback met behulp van feedback, commentaar op materiaalaanvragen op sommige van onze eigendommen, en het is niet verplicht om de stijging of de effectiviteit van de pagina te beheren.

Sezione 10: Preoccupazioni sulla Privacy Uw persoonlijke informatie wordt beheerd door uw politieke privacy.

Sezione 11: Rettifica-gegevens Als u fouten in de correggering wilt corrigeren, discrepanties of weglatingen wilt maken, of de informatie wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit vooraf doen.

Sezione 12: Het verbod op het gebruik van illegale diensten, inclusief de niet-limitatieve inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, molestatie en sollecitazione, kan alle rekeningen beëindigen.

Sezione 13: Rischio en Responsability Il uw muntvolgorde met Homoxa heeft uitgesloten van uw Rischio. Weigeren of verantwoordelijk zijn voor het dirette of indirette gebruik van onze service.

Sezione 14: Indennizzo We impegnate en indennizzare Homoxa zijn aangesloten bij deze rivendicazione en kunnen deze afleiden van het vioolspel op de Termini.

Sezione 15: Deelbaarheid van de kwaliteit van de voorzieningen heeft geen invloed op de geldigheid van de Termini-rijmanenti.

Sezione 16: Risoluzione Entrambe le parti possono herroept deze accordo zo dat deze Termini in quasiasi momento is.

Sezione 17: Integratie van de accordeonvraag Termini presenteert de accordeon compleet met onze homoxa, waardoor uiteindelijk een groot aantal precedenten kan worden verkregen.

Sezione 18: Legge Applicabile Questi Termini is een regulatie van de leggi van Stati Uniti.

Sezione 19: Emendamenti Ci riserviamo il diritto di modificarequesti questi Termini a nostra discrezione. Het blijft een teken van accettazione di tali cambiamenti.

Sezione 20: Contattaci Per quasiasi richiesta, potete raggiungerci a info@homoxa.com . Voor urgente vragen is de chatfunctie beschikbaar. Le riske via e-mail potrebbero richiedere fino a 48 ore.