Verzendbeleid

Homoxa-verzendbeleid

Homoxa-verzendbeleid

Welkom bij Homoxa! We zijn blij dat u deel uitmaakt van onze gemeenschap. Het is onze toewijding om niet alleen producten te leveren, maar ook een uitzonderlijke en soepele winkelervaring. Dit Verzendbeleid is opgesteld om u volledige transparantie en inzicht in onze verzendpraktijken te geven.

Verwerkingstijd van bestelling:

Ons team zorgt voor een snelle verwerking van uw bestellingen. Normaal gesproken worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen na bevestiging van de betaling verwerkt. Houd er rekening mee dat tijdens periodes met veel vraag en speciale aanbiedingen de verwerkingstijden iets langer kunnen zijn.

Verzendkosten:

We berekenen de verzendkosten op basis van de bestemming, de door u gekozen verzendmethode en de totale waarde van uw bestelling. Deze tarieven worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen, zodat u over alle informatie beschikt voordat u uw aankoop voltooit.

Geschatte levertijden:

Ons geschatte leveringsvenster is:

  • 6-12 werkdagen

Houd er rekening mee dat dit schattingen zijn en dat externe factoren zoals vertragingen bij de douane of weersomstandigheden van invloed kunnen zijn op de levertijden.

Volgen van bestellingen:

U ontvangt een trackingnummer via e-mail zodra uw bestelling onderweg is. Hierdoor kunt u op de hoogte blijven van de bezorgstatus van uw artikelen.

Verzendbeperkingen:

Homoxa breidt zijn diensten wereldwijd uit en verzendt naar verschillende belangrijke bestemmingen over de hele wereld. Hier is een lijst met regio's waar we momenteel op werken, met hun respectievelijke verzendtijden:

  • VS: Biedt zowel economy- als standaardverzendopties, met levertijden variërend van 5 tot 8 werkdagen voor economy en 3 tot 4 werkdagen voor standaardservice.
  • Europa (Duitsland, Italië, Spanje, Nederland): Verzending via DHL met typische levertijden van 4 tot 6 werkdagen.
  • Verenigd Koninkrijk (VK): verzending via Royal Mail, doorgaans 4 tot 6 werkdagen.
  • Saoedi-Arabië (SA): Verzonden via Saudi Post met een gebruikelijke transittijd van 4 tot 6 werkdagen.
  • Canada (CA): Verzonden via UPS, verwachte levering binnen 4 tot 6 werkdagen.
  • Australië (AU): Verzonden via Australia Post, met bezorging doorgaans binnen 4 tot 6 werkdagen.
  • Frankrijk (FR): Verzonden via La Poste, met een standaard bezorgtermijn van 4 tot 6 werkdagen.

Let op: De genoemde verzendtijden zijn geschat vanaf de datum van verzending, niet vanaf de besteldatum. De standaard verwerkingstijd voor bestellingen is 3-5 werkdagen. Houd er rekening mee dat douane- of invoerrechten die van toepassing zijn op de bestemming de verantwoordelijkheid zijn van de klant en niet worden gedekt door Homoxa.

Voor meer gedetailleerde informatie over de bezorging op uw specifieke locatie kunt u gerust contact met ons opnemen via info@homoxa.com . Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en reageert doorgaans binnen 24 uur.

Nog steeds niet zeker?

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@homoxa.com of contact met ons opnemen via onze livechatservice. Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend, van 08.00 uur tot 17.00 uur EST (maandag - zondag).

Adresnauwkeurigheid:

Nauwkeurigheid bij het opgeven van uw verzendadres is van cruciaal belang.